perjantai 16. maaliskuuta 2018

Vanhan kodin sisustus

Asuimme ennen Espoossa 3h+k+s reilu 70 neliöisessä rivitalossa. Tuossa asunnossa asuimme muuten kaikista asuimistamme asunnoista pisimpään eli reilut 2 vuotta. Asunnossa oli vaalea laminaatti ja valkoiset seinät lähes kaikkialla. Meidän makuuhuoneessa oli kaksi harmaata seinää. Jasminin huoneessa oli yksi seinä vaaleanpunainen.


Meidän eteinen oli tosi pieni ja ahdas tuulikaappi. Hommattiin ikeasta siihen kenkäkaappi. Lattia oli peruslaminaatti. Suojasin laminaatin muovimatolla, jolloin myös eteisen ilme muuttui kivasti. Tuon kenkäkaapin vasemmalla puolella oli ikeasta naulakko takeille.





Jasminin huoneen päätyseinällä oli vaaleanpunainen sävy. Muut seinät olivat valkoiset. Jouduttiin vuodesohva laittamaan vieraiden takia tuonne huoneeseen. Muualle se ei olisi mahtunut. Sen lisäksi huoneessa oli 4 lokeroinen kallax-hylly ja ikean leikkikeittiö.


Meidän makuuhuoneessa oli kaksi vastakkaista seinää harmaita. Kuvat vääristävät ja näyttävät näissä beigeltä. Makuuhuoneessa oli hemnesin iso lipasto, kaksi seinähyllyä ikeasta, kokovartalopeili sekä jyskin rottinkilipasto, joka toimi yöpöytänä. Myöhemmin näiden lisäksi saimme vielä makuuhuoneeseen mahtumaan pinnasängyn.


Nämä kuvat on aiemmin otettu itselle muistoksi, joten näitä ei ole muokattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti