keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Jasminin odotus: 8.neuvola rv 33+5

19.6.2012

rv 33+5
paino 56,5kg -127/vk
verenpaine 123/72
hemoglobiini 112
sf 27
sikiön syke 150
liikkeet ++
pissat puhtaat

Vauva oli edelleen raivotarjonnassa ja laskeutunut, muttei kiinnittynyt. Joten ei pitäisi pystyä enää kääntyilee. Viime neuvolalääkärissä määrättiin virtsaviljely, jolla rajattiin pissatulehdus pois supistusten aiheuttajan syyksi. Tulos oli negatiivinen kuten arvelinkin. 

Tällä kertaa oli uus neuvolatäti, jonka kanssa juteltiin synnärin käytännöistä yms. Oli sitä mieltä, että 34 viikonki jälkee voisin ihan hyvin saada supistusten estolääkettä, jos vauva rupiaisi etuajassa tulemaan. Paikat eivät ole kypsyneet ja vauva on viikkoihin nähden pieni kokoinen. Paino on jostain syystä tippunut. En oo supistusten takia ees hirveesti liikkunut/touhunnut, joten ei voi siitä johtua. Aamupalan söin 7 ja neuvola oli vasta 11, joten se voi selittää tuon. 

Sf mitta oli alakäyrällä juuri 27, vaikka 2 viikkoa sitten oli 27,5 ja meni hieman keskikäyrän alapuolella. Tällä kertaa oli eri mittaaja, joten se voi selittää tuon ja se, että vauva on hieman vaihtanut asentoa viime kerrasta. Jotain positiivistaki oli tapahtunut, hemoglobiini on noussut hieman ja siitä huolimatta jatketaan tuota rautaa ettei vaa pääse tippumaan. Ens viikolla on uus neuvola-aika tuon sf mitan takia. Katotaan rupiaako tällä uudella mittaajalla nouseen sen ottamalla käyrällä. Oli puhetta ultrasta tuon mitan takia, mutta kahden viikon päästä on synnytystapa-arviointi, joten ei sen takia varailtu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti