keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Tyttöjen huoneen sisustus

Olen miettinyt kohta vuoden päivät Jasminin huoneen sisustusta. Jassun huone on yläkerrassa. Puolet huoneessa on viistokattoinen, joka hankaloittaa sisustusideoita. Tuohon viistokattoiseen osaan ei tule kovin paljon valoa, kun huoneen ainoa ikkuna sijaitsee toisella puolella huonetta. Jassun huoneessa on yhdellä seinällä maisematapetti Pariisista ja muuten vaaleahko tapetti. Tuo maisematapetti on saanut jo tussista, joten haluaisin repiä sen pois. Tilalle olen miettinyt pelkkää maalia, mutta riippuu vähän pohjasta mihin päädytään. Samalla kertaa tarkoitus olisi repiä myös muut tapetit pois. Muille seinille tulisi perusvalkoinen maali.

Jassulla on ikeasta ostettu tumma sundvikin sänky. Olen miettinyt sängyn hiomista ja maalaamista vaaleaksi, koska tuosta tummasta näkyy kaikki kolhut. Aiemmin Jassulla oli kallax 4-lokeroisena, mutta siirrettiin 4-lokeroinen Sofian huoneeseen. Tilalle Jassu sai valkoisen 8-lokerisen kallaxin, johon mahtuu paremmin lelut.



Mietin Jassulle tuota yllä olevaa Jyskin työpöytää koulupöydäksi. Tuo Jyskin valkoinen klarup ruokapöydän tuoli toimisi hyvin koulupöydän tuolina. Mietin lisäksi seinälle halpa-hallista tuollaista kaksi hyllyistä seinähyllyä ja prismasta pallosarjaa. Tuo pallosarja olisi semmoinen, että se pystyisi olemaan myös öisin päällä, kun valaisee vain vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti